VERSTUUR EEN BERICHT

  Routebeschrijving

  Komende uit de richting Utrecht:
  Rij via de A12 en A20 naar Rotterdam. Volg op de Ring Rotterdam de richting Dordrecht / Breda u komt dan op de ring oost A16. Neem de afslag Capelle aan den IJssel / Rotterdam centrum.
  Onderaan de afslag naar links richting Capelle aan den IJssel.

  Komende uit de richting Den Haag / Amsterdam:
  Via de A4 e/o A13 richting Rotterdam. Volg op de Ring Rotterdam de richting Dordrecht / Breda u komt dan op de ring oost A16. Neem de afslag Capelle aan den IJssel / Rotterdam centrum.
  Onder aan de afslag naar links richting Capelle aan den IJssel.

  Komende uit de richting Dordrecht / Breda:
  Rij via de A16 naar Rotterdam. Hou rechts aan en volg de borden Rotterdam Centrum / Capelle aan den IJssel Onder aan de afslag naar rechts richting Capelle aan den IJssel.
  en dan
  Neem de eerste afslag Rivium / Capelle west. Boven aan de afslag naar rechts, de weg uitrijden tot aan de T splitsing op de dijk. Hier gaat u naar links. U blijft de dijk volgen en passeert aan uw rechterhand de IJsselwerf. Na nog eens 500 meter ligt aan uw rechterhand direct aan het water een wit pand (Nijverheidstraat 40). U kunt door het hek de dijk af rijden en hier uw auto parkeren. Onze ingang zit onder de oprit naar het bovenhuis.

  Komende over het water
  Stroomopwaarts varend na de Brienenoordbrug bakboordswal aanhouden en afmeren na het bunkerstation aan de drijvende steiger. U kunt uiteraard ook gebruik maken van de opstapplaatsen van de watertaxi in Rotterdam. Zie www.watertaxirotterdam.nl

  Van Eekhout Groep

  Nijverheidstraat 40
  2901 AR  Capelle aan den IJssel
   
  Postbus 310
  2900 AH  Capelle aan den IJssel
  Tel: 010 – 436 38 30

  info@van-eekhout.nl