• nl
  • en

Employee Benefits

Overzichtelijk arbeidsvoorwaardenbeleid

Wij adviseren ondernemingen, accountants en bedrijfsadviseurs over het ideale Employee Benefits pakket. Regelingen voor pensioen, arbeidsongeschiktheid en gezondheidszorg zijn vaak complex. Wij maken deze materie overzichtelijk en uitvoerbaar.
Resultaat: een Employee Benefits pakket met heldere regelingen op maat gemaakt voor elke onderneming.

Van Eekhout & Partners biedt:

  • Ondersteuning in het administratieve proces.
  • Advisering en uitvoering intern richting communicatietraject werknemers.
  • Persoonlijke financiële planning werknemers.
  • Inzichtelijk maken van alle Employee Benefits gerelateerde personeelskosten.

Werkgevers

Veel werkgevers hebben moeite met het vastleggen en up to date houden van alle te verzekeren arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, WIA verzekering en ziekteverzuimverzekering. Wij kunnen u hierbij helpen en veel zorgen uit handen nemen. Zo bieden wij voor werkgevers een volledig pakket voor administratieve en communicatieve ondersteuning aan.

Ongebonden

Dat kunnen we als geen ander zijn, omdat we zowel bancair als verzekeringstechnisch niet gebonden zijn aan één of slechts enkele verzekeraars. Uit het grote aanbod van producten kiezen wij die producten die het best bij uw situatie en uw wensen voor nu en in de toekomst passen. En bestaat een product niet, dan proberen we dat zelf te creëren, in hechte samenwerking met onze bank- en verzekeringsrelaties.

Er zijn geen verplichtingen op welke wijze dan ook om producten en diensten bij bepaalde aanbieders onder te brengen

U bent dus altijd het uitgangspunt en uw wensenpakket is wet. Daarbij verliezen we nooit het grotere geheel uit het oog. Verzekeringen, hypotheken en andere bancaire producten worden zo op elkaar afgestemd dat een oplossing ontstaat waarbij kosten en baten optimaal in balans zijn. En waarbij geen enkel wezenlijk aspect over het hoofd wordt gezien. Dat is wat wij verstaan onder toegewijd financieel advies.

Pensioencommunicatie

Pensioencommunicatie is een hot item. Per 1 juli 2015 is de Wet Pensioencommunicatie in werking getreden. Werknemers en gepensioneerden moeten eenvoudig inzicht krijgen in hun pensioensituatie. Hoe communiceert u in duidelijke taal over pensioen naar uw personeel? Wij helpen u daarbij. Door heldere presentaties en persoonlijke pensioengesprekken. Zonder vaktaal en in gewoon Nederlands.

Beloning

De klassieke wijze van beloning is dat wij een vergoeding ontvangen van aanbieders van producten of diensten waarvan u gebruik maakt na ons advies. Uiteraard is advies ook mogelijk op basis van een vooraf afgesproken uurtarief. De eventuele vergoedingen die wij ontvangen worden dan met u verrekend. Indien deze werkwijze niet vooraf is overeengekomen worden wij volgens de klassieke wijze beloond.

Beloning medewerkers

Al onze medewerkers kennen een beloning op basis van een vast salaris zonder variabele beloning zoals provisie. Er zijn geen productieafspraken met de medewerkers gemaakt en het salaris is marktconform. Zo ontstaan er geen onheuse prikkels om u een product te verkopen.

Een stap verder

Wij bieden:

  • Ondersteuning in het administratieve proces.
  • Advisering en uitvoering intern richting communicatietraject werknemers.
  • Persoonlijke financiële planning werknemers.
  • Inzichtelijk maken van alle Employee Benefits gerelateerde personeelskosten.

Adviseurs

Veel adviseurs maken gebruik van onze diensten op de gebieden van advisering en communicatie van de te verzekeren arbeidsvoorwaarden. Deze dienstverlening bieden wij zowel aan accountants en fiscalisten als wel aan overige assurantieadvieskantoren.