Employee Benefits

Overzichtelijk arbeidsvoorwaardenbeleid

Wij adviseren ondernemingen, accountants en bedrijfsadviseurs over het ideale Employee Benefits pakket. Regelingen voor pensioen, arbeidsongeschiktheid en gezondheidszorg zijn vaak complex. Wij maken deze materie overzichtelijk en uitvoerbaar.
Resultaat: een Employee Benefits pakket met heldere regelingen op maat gemaakt voor elke onderneming.

Werkgevers

Van Eekhout Groep biedt aan werkgevers:

  • Ondersteuning in het administratieve proces door middel van een online werkgeversportal.
  • Advisering en uitvoering intern richting communicatietraject werknemers.
  • Persoonlijke financiële planning werknemers. Financieel fit programma.
  • Inzichtelijk maken van alle Employee Benefits gerelateerde personeelskosten.
  • Online werknemersportal voor de meest relevante werknemersregelingen.
  • Ondersteuning op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Veel werkgevers hebben moeite met het vastleggen en up-to-date houden van alle te verzekeren arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, WIA verzekering en ziekteverzuimverzekering. Wij kunnen u hierbij helpen en veel zorgen uit handen nemen. Zo bieden wij voor werkgevers een volledig pakket voor administratieve en communicatieve ondersteuning aan.

Uitgelichte thema’s

Pensioencommunicatie

Pensioencommunicatie is een hot item. Per 1 juli 2015 is de Wet Pensioencommunicatie in werking getreden. Werknemers en gepensioneerden moeten eenvoudig inzicht krijgen in hun pensioensituatie. Hoe communiceert u in duidelijke taal over pensioen naar uw personeel? Wij helpen u daarbij. Door heldere presentaties en persoonlijke pensioengesprekken. Zonder vaktaal en in gewoon Nederlands.

Duurzame inzetbaarheid

Nederland vergrijst! De overheid wil dat medewerkers langer blijven doorwerken, maar hoe kunnen wij dit nu het beste vorm geven? Speciaal hiervoor hebben wij diverse programma’s voor werkgevers ontwikkeld. U kunt hierbij denken aan onder andere financieel fit programma’s, generatie pact regelingen en mobiliteitsprogramma’s. Door inzet van regelingen dringt u verzuimlasten terug en zorgt u voor fittere en langer inzetbare medewerkers.

Adviseurs

Veel adviseurs maken gebruik van onze diensten op de gebieden van advisering en communicatie van de te verzekeren arbeidsvoorwaarden. Deze dienstverlening bieden wij zowel aan accountants en fiscalisten als wel aan overige assurantieadvieskantoren.