• Nederlands

Pensioen 3-daagse

Later goed geregeld? Check het nu!
Jubileumeditie Pensioen3daagse op 3, 4 en 5 november 2020

Op 3, 4 en 5 november vindt de 10e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. De Van Eekhout Groep doet ook dit jaar mee aan de Pensioen3daagse. Geef tijdens deze drie dagen aandacht aan jouw pensioen. Ga ermee aan de slag. Dit kan op allerlei manieren. Zet in twee minuten de eerste stap.

Doe de pensioentest!

Heb jij later goed geregeld? Check nu in 2 minuten of jij goed op weg bent naar jouw pensioen. Doe de pensioentest op pensioen3daagse.nl/jouwpensioen en check jouw kleurscore en pensioenleeftijd. Je krijgt ook handige tips om je verder in je pensioen te verdiepen, zoals een verwijzing naar mijnpensioenoverzicht.nl.

Verandert er iets in je leven? Check dan ook jouw pensioen

Pensioen lijkt voor veel mensen ver weg. Toch is pensioen dichterbij dan je denkt. Stel je krijgt een nieuwe baan, gaat samenwonen/trouwen, krijgt een kind, gaat uit elkaar of je krijgt onverhoopt met een overlijden in je gezin te maken. Deze levensgebeurtenissen kunnen direct gevolgen hebben op jouw pensioen. Pensioen is dus je hele leven door actueel.
De Van Eekhout Groep kent al die levensgebeurtenissen en weet wat deze voor je pensioen betekenen. Voor een beter zicht hierop, kunt u enkele filmpjes en tools op deze pagina bekijken.

Vraag hulp als je er zelf niet uitkomt

Je bezig houden met pensioen is niet het makkelijkste om te doen. Je staat er echter niet alleen voor. Vraag hulp. Natuurlijk kun je je vraag allereerst aan je werkgever stellen. Maar je kunt je vraag ook stellen aan de adviseurs van de Van Eekhout Groep. Juist tijdens de Pensioen3daagse hebben wij extra tijd gereserveerd om al jouw vragen over pensioen te beantwoorden. Je kunt ons bellen via het centrale telefoonnummer 010-436 38 30 en vragen naar Gunnar Klumperbeek, Mike Jonker of Franc Hoogland.

Kijk voor meer informatie op pensioen3daagse.nl. Het helpt je om meer grip te krijgen op je pensioen.

Flitswebinars over pensioenthema’s

Volg op 3, 4 en 5 november één of meer van deze flitswebinars! De meeste webinars duren 20 minuten. Zo ben je binnen no-time op de hoogte van het onderwerp. Iedereen kan zich hier gratis voor aanmelden.

AOW tool


Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën, waarin partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid en onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties hun krachten bundelen om financiële fitheid van Nederlanders te bevorderen. Organisaties die deelnemen aan de Pensioen3daagse zijn onder andere: de Autoriteit Financiële Markten (AFM), het Verbond van Verzekeraars, de Pensioenfederatie, de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), Mijnpensioenoverzicht.nl, ministerie van Financiën, ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, De Nederlandsche Bank (DNB), Nibud, diverse banken, pensioenfondsen en – verzekeraars, vakbonden, onderwijsinstellingen, pensioenadviseurs en veel werkgevers.