Private Clients

Maatwerk

Het leven bestaat uit risico’s. Voor de één wegen risico’s zwaarder dan voor de ander. Waar de één risico’s ziet als een bedreiging, ziet de ander alleen maar kansen! Gelukkig zijn er verzekeringen, want daarmee zijn bepaalde risico’s af te dekken. Iedereen heeft zo zijn eigen specifieke verzekeringsbehoeften. We willen hiermee maar zeggen: verzekeren is maatwerk.

Schadeverzekeringen

Als particulier kunt u denken aan het risico van een lang leven of juist het vroegtijdig overlijden, de behoefte aan juridische bijstand, etc. Daarnaast heeft u ongetwijfeld bezittingen die u dierbaar zijn. Uw huis, uw auto, sieraden, bedenk het maar.

Voor een ondernemer werkt het eigenlijk hetzelfde. U en uw onderneming lopen risico’s zoals arbeidsongeschiktheid, ziekteverzuim, (beroeps)aansprakelijkheid, stilstandschade, etc. Daarnaast zijn er bezittingen die verzekerd dienen te worden.

Wij bieden een compleet pakket schadeverzekeringen voor particulieren en ondernemers. We houden steeds de ontwikkelingen binnen ons vakgebied in de gaten en spelen snel in op trends en actualiteiten. Ons advies is gebaseerd op ervaring en gezond verstand!

Wij gaan bij voorkeur voor een lange en duurzame ‘totaal relatie’. Dat geeft ons de mogelijkheid om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Brengt u uw verzekeringspakket bij ons onder, dan ervaart u dat wij voor u klaar staan.

Hypotheken

Een huis kiest u niet zomaar. Een hypotheek natuurlijk ook niet. Het is belangrijk om de mogelijkheden eens rustig op een rij te laten zetten. Een hypotheek moet tenslotte perfect aansluiten op uw wensen. Iedere hypotheekaanvraag wordt bij Van Eekhout Private Clients op een persoonlijke manier bekeken. Ons advies moet u zekerheid bieden en aansluiten bij uw verwachtingen, nu en in de toekomst.

Wilt u aflossen of niet? Kiest u ervoor om in de beginjaren van de hypotheek veel af te betalen en later minder? Of wilt u de betaling juist spreiden? Welke rente past bij u? Wilt u flexibel zijn en kiest u een korte periode of wenst u meer zekerheid en gaat u voor een langere looptijd? Allemaal belangrijke af- en overwegingen. Van Eekhout Private Clients kan u hierbij helpen. Wij vergelijken een groot aantal hypotheekverstrekkers en verzekeraars op prestaties, voorwaarden en prijs. Op deze wijze vinden wij voor u de beste oplossing

 

Riskmanagement

Verzekerd van stabiele bedrijfsvoering op lange termijn

Van Eekhout &Vloemans analyseert bedreigingen en risico’s die op organisaties af kunnen komen en adviseren over eventueel te nemen maatregelen.
Met gespecialiseerde scans en het doorlichten van de verzekeringsportefeuille worden bestaande en toekomstige bedreigingen voor de betreffende organisatie in kaart gebracht. De analyse van de bedrijfsrisico’s en het doorlichten van de verzekeringsportefeuille geven een helder inzicht in risicokosten voor de onderneming. Wij streven naar een professionele en stabiele bedrijfsvoering voor haar relaties op lange termijn met een passend en betaalbaar risicomanagement.

Stappenplan
  • Analyse van bedreigingen en risico’s
  • Doorlichten verzekeringsportefeuille
  • Advisering maatregelen
  • Inzicht in risicokosten
  • Professionele en stabiele bedrijfsvoering op lange termijn
  • Optioneel: beheer van verzekeringsportefeuille

Als klant van Van Eekhout & Vloemans kunt u bij ons kiezen op welke manier u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant of per product anders kan zijn, bieden wij u drie mogelijkheden:

  1. Persoonlijk advies van een adviseur
  2. Telefonische helpdesk
  3. Zelf verzekeren via onze online module

Wij zijn een landelijk opererend financieel advieskantoor. Bent u bij ons in de buurt gevestigd dan kunt u er ook nog eens profiteren om bij ons langs te kunnen komen. Heeft u een schade of wilt u ons persoonlijk spreken dan bent u van harte welkom bij ons op kantoor.

Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak.

Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.