• nl
  • en

Risk management

Verzekerd van stabiele bedrijfsvoering op lange termijn

Van Eekhout &Vloemans analyseert bedreigingen en risico’s die op organisaties af kunnen komen en adviseren over eventueel te nemen maatregelen.
Met gespecialiseerde scans en het doorlichten van de verzekeringsportefeuille worden bestaande en toekomstige bedreigingen voor de betreffende organisatie in kaart gebracht. De analyse van de bedrijfsrisico’s en het doorlichten van de verzekeringsportefeuille geven een helder inzicht in risicokosten voor de onderneming. Wij streven naar een professionele en stabiele bedrijfsvoering voor haar relaties op lange termijn met een passend en betaalbaar risicomanagement.

Stappenplan
  • Analyse van bedreigingen en risico’s
  • Doorlichten verzekeringsportefeuille
  • Advisering maatregelen
  • Inzicht in risicokosten
  • Professionele en stabiele bedrijfsvoering op lange termijn
  • Optioneel: beheer van verzekeringsportefeuille

Als klant van Van Eekhout & Vloemans kunt u bij ons kiezen op welke manier u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant of per product anders kan zijn, bieden wij u drie mogelijkheden:

  1. Persoonlijk advies van een adviseur
  2. Telefonische helpdesk
  3. Zelf verzekeren via onze online module

Wij zijn een landelijk opererend financieel advieskantoor. Bent u bij ons in de buurt gevestigd dan kunt u er ook nog eens profiteren om bij ons langs te kunnen komen. Heeft u een schade of wilt u ons persoonlijk spreken dan bent u van harte welkom bij ons op kantoor.

Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak.

Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.