Schadeverzekeringen

Het leven bestaat uit risico’s. Voor de één wegen risico’s zwaarder dan voor de ander. Waar de één risico’s ziet als een bedreiging, ziet de ander alleen maar kansen! Gelukkig zijn er verzekeringen, want daarmee zijn bepaalde risico’s af te dekken. Iedereen heeft zo zijn eigen specifieke verzekeringsbehoeften. We willen hiermee maar zeggen: verzekeren is maatwerk.

Als particulier kunt u denken aan het risico van een lang leven of juist het vroegtijdig overlijden, de behoefte aan juridische bijstand, etc. Daarnaast heeft u ongetwijfeld bezittingen die u dierbaar zijn. Uw huis, uw auto, sieraden, bedenk het maar.

Voor een ondernemer werkt het eigenlijk hetzelfde. U en uw onderneming lopen risico’s zoals arbeidsongeschiktheid, ziekteverzuim, (beroeps)aansprakelijkheid, stilstandschade, etc. Daarnaast zijn er bezittingen die verzekerd dienen te worden.

Wij bieden een compleet pakket schadeverzekeringen voor particulieren en ondernemers. We houden steeds de ontwikkelingen binnen ons vakgebied in de gaten en spelen snel in op trends en actualiteiten. Ons advies is gebaseerd op ervaring en gezond verstand!

Wij gaan bij voorkeur voor een lange en duurzame ‘totaal relatie’. Dat geeft ons de mogelijkheid om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Brengt u uw verzekeringspakket bij ons onder, dan ervaart u dat wij voor u klaar staan.